Vizualizeaza Spot-ul Reinvent Consulting

Zeci de mii de Euro pagube, in special plati ale chiriilor si sume neincasate

In: Cazuri

S.C. R-KIOSK ROMANIA S.A., cu sediul social in localitatea Bucuresti Bd. Dimitrie Pompei nr 5D etj. 2, sector 2, a solicitat inregistrarea in Registrul Comertului a trei noi puncte de lucru – magazine comerciale si emiterea de Certificate constatatoare privind defasurarea activitatii – prin cererea inregistrata sub numarul 534773/12.11.2009 pentru care instanta a acordat termen de judecata in data de 14.07.2010 respectiv 20.10.2010.
Astfel, avand in vedere termenul acordat pentru judecarea cauzei societatea a depus prin registratura Oficiului National al Registrului Comertului cererea de preschimbare a termenului de judecata cu nr. 535022/12.11.2009. Tribunalul Bucuresti a acordat termen de judecata a cererii de preschimbare in data de 13.01.2009.

Situatia este urmatoarea:
Fara Certificatul Constatator emis de Oficiul Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, societatea nu isi poate incepe activitatea in aceste magazine, neputand solicita fiscalizarea casei de marcat si nici alte acorduri si autorizatii impuse de lege pentru desfasurarea activitatii din Actul Constitutiv.
In fapt, societatea a incheiat contracte de inchiriere pentru deschiderea a 3 noi puncte de lucru (magazine), contracte ce se afla in derulare si in baza carora societatea noastra plateste chirii substantiale lunare de aproximativ 10.000 euro. Societatea a investit sume considerabile in renovarea spatiilor, mobilier, salariati, sume ce vor fi blocate in lipsa Certificatului Constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti.
Prin deschiderea acestor noi puncte de lucru societatea noastra va acorda 12 noi locuri de munca si va contribui la bugetul de stat. Astfel, consideram ca orice intarziere a inceperii activitatii nu prejudiciaza numai societatea si actionarii, ci si interesul public.
Mentionam ca dosarul a fost inregistrat fara observatii.

Aceasta situatie pune societatea in imposibilitatea desfasurarii activitatii in noi locatii si intarzie nemotivat dezvoltarea societatii.

S.C. R-KIOSK ROMANIA S.A.
Prin Presedinte CA/Priit Vakkum

1 comentariu to Zeci de mii de Euro pagube, in special plati ale chiriilor si sume neincasate

martie 22nd, 2010 at 2:28 pm

valeriu

Am impresia ca bine va face. Credeti ca asta-i o tara fara stapan, unde teparii pot umbla liber, doar pentru ca se imbraca bine. Mai bine ati face sa dati banii celor ce va livreaza ziare ca pe langa comisionul de 35% voi va opriti si restul de 65. Iar din 2007 si pana acum e ceva vreme. Va ascundeti in spatele a 2-3 magazine si invocati 14-15 angajati?! Vorbiti de contributii la stat cand ati lasat atatea vanzatoare pe drumuri cu salariile neplatite de hat-hat?!

Comentarii

Video

In curand

Promoveaza actiunea

<embed src="http://www.judecatajudecatorilor.ro/bannere/judecata.swf" bgcolor="#000000" name="banner_judecata" id="banner_judecata_judecatorilor" width="288" height="179" quality="high" wmode="opaque" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" />

Preia afis

Ultimele cazuri

Ultimele comentarii

  • valeriu: Am impresia ca bine va face. Credeti ca asta-i o tara fara stapan, unde teparii pot umbla liber, doa [...]

Initiat si sustinut de

Polita ARCIP