Vizualizeaza Spot-ul Reinvent Consulting

Protestul

Prezentul demers nu reprezinta un instrument de lupta impotriva actului de justitie. In campania noastra ne referim exclusiv la actul administrativ al Sectiei a VI-a Comerciale – Tribunalul Bucuresti.

In mijlocul acestei perioade atat de pline de evenimente politice si – oricum – tensionate economic, institutiile si oamenii politici trec cu vederea fenomenul extrem de grav ce se desfasoara la Registrul Comertului Bucuresti.

Fiecare caz in parte, dintre cei peste 10.000 de agenti economici afectati, este o drama.
Situatia se repercuteaza si asupra angajatilor societatilor respective. Apoi se propaga si se amplifica la intregul nivel economic si la cel social, blocand un mecanism care era deja in stare de avarie.

Nu mai putem sa asteptam 2-11 luni pana cand dosarele societatilor noastre sunt judecate. Legea prevede ca perioada pentru inscrierea mentiunilor la Registrul Comertului este de 3-5 zile lucratoare. Nimeni nu este mai presus de lege, nici chiar judecatorii delegati!

Nu mai vrem sa ramanem prinsi in ceata groasa a birocratiei romanesti!
Se impune o solutie rapida si eficienta care sa indrepte incalcarea legii infaptuita tocmai de catre judecatorii delegati. Dar pana la momentul la care aceasta solutie sa vina din partea unor factori de decizie, acestia trebuie sa fie pusi in fata consecintelor, trebuie sa fie pusi fata in fata cu cei lezati direct.

In culmea disperarii, noi, agentii economici din Bucuresti, ii aducem pe judecatori in fata judecatii constiintei, o constiinta economica si sociala! Adunam aici pe site dramele prin care trec agentii economici, pentru a le face cunoscute tuturor, inclusiv judecatorilor, parlamentarilor, Ministerului Justitiei, partidelor politice, ONRC-ului, si – bineinteles – presei.

In culmea disperarii, noi, agentii economici, recurgem la proteste soc!
Vom putea schimba situatia daca ne unim si actionam concentrat. Participa la aceasta campanie alaturi de noi! Primul eveniment soc este mitingul oamenilor de afaceri. Oameni de afaceri imbracati la costum, cu buzunarele goale pe-afara, vor trage un semnal de alarma asupra situatiei de la Registrul Comertului chiar in fata Tribunalului Bucuresti.

Ce poti face pentru a te alatura campaniei:

  • Vino si tu la mitingul din fata Tribunalului Bucuresti, in data de 03.12.2009. Scrie-ne la adresa protest@judecatajudecatorilor.ro si vei primi toate detaliile in acest sens.
  • Scrie-ne la adresa mai sus mentionata si spune-ne in detaliu cat de grav te afecteaza situatia de la Registrul Comertului Bucuresti, cat de grav ii afecteaza pe angajatii sau colegii tai, sau – daca esti angajat – cat de grav ii afecteaza pe sefii tai! Vom publica povestea ta si o vom transmite, la randul nostru, judecatorilor si media.
  • Inscrie-te pe site si povesteste-le tuturor situatia dificila prin care treci ca urmare a blocajului de la Registrul Comertului.
  • Preia de pe site bannerele si viralele si afiseaza-le pe site-ul/blog-ul tau!
  • Downloadeaza macar unul din afisele de pe site si imprima-l pentru a-l afisa in cadrul firmei! Daca esti comerciant, afiseaza-l chiar in geam!
  • Manifesta-ti disponibilitatea de a semna alaturi de noi una dintre scrisorile pe care le vom trimite judecatorilor, presei, televiziunilor, posturilor de radio, conducerii Oficiului Registrului Comertului.
  • Scrie-ne ca sa-ti trimitem un tricou personalizat, de protest, pe care sa-l porti la firma!
  • Revino pe site pentru a lua pulsul campaniei, pentru a afla care este evenimentul de protest aflat in pregatire, cum si cand poti participa!

Urmatoarea actiune in pregatire:

Miting de protest in fata Tribunalului Bucuresti

Data: 03.12.2009

Ora: 10.00

Concept: oameni de afaceri, imbracati la costum, vor sta cu buzunarele goale pe-afara, pentru a trage un semnal de alarma fata de situatia alarmanta de la Registrul Comertului.

Detalii participare si organizare: scrieti-ne la adresa de mail mentionata mai sus, sau folosind formularul de pe site.

Video

In curand

Promoveaza actiunea

<embed src="http://www.judecatajudecatorilor.ro/bannere/judecata.swf" bgcolor="#000000" name="banner_judecata" id="banner_judecata_judecatorilor" width="288" height="179" quality="high" wmode="opaque" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" />

Preia afis

Ultimele cazuri

Ultimele comentarii

  • valeriu: Am impresia ca bine va face. Credeti ca asta-i o tara fara stapan, unde teparii pot umbla liber, doa [...]

Initiat si sustinut de

Polita ARCIP